L'educació fa la gent fàcil de dirigir, però difícil de manipular; fàcil de governar, però impossible d'esclavitzar. "Henry Peter Broughmbr".
1.11.08
Els panellets, postres de tardor.
LA RECEPTA DE L'ÀVIA
ELS PANELLETS
Per aconseguir uns panellets excepcionals,
sucre i ametlla picada a parts iguals
amb les mans hem de barrejar,
fins a fer un massapà.
Per a donar consistencia,
amb clares ho rebaixeu
i un producte hi barregeu
per donar gust i nom al panellet
que talleu quadrat, rodó o amb forma de bolet.
Si els panellets són de pinyons,
els haureu de fer rodons.
I perquè no es desfacin,
amb les mans ben premut
hi enganxeu el fruit sec,
untat amb ou batut.
Col·loqueu-los en una safata, amb oli untada
que a temperatura alta dins al fom anirà ficada
i quan comencin a tenir el color daurat,
els traureu del fom ben aviat.
Els panellets heu de deixar refredar
per després poder-los menjar.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada